Spark i röven

2011-02-23 13:16:13
Eftersom jag uppenbarligen behöver en spark i röven för att komma igång mer med bloggandet så kör jag en sådan här


Kommentarer
Postat av: moa

Åh, vilken frän blogg! :)

2011-02-23 @ 13:58:19
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker att du borde skriva mer om livet efter och din kamp som pågår. Att romantisera en sjukdom är en sak. Men att ha en kritisk syn på den och skriva om den på det sättet är en bättre sak.



Du har ju ändå nått en ganska lång bit från att vara tonåring, tror många av dina läsare är tonåringar och håller på att hamna i den problematik du hade. Så att skriva en kritisk syn mot den personen man var eller hur man tänkte då, och hur man tänker nu.



Det är typ därför jag läser bloggen för du är ett ganska bra vad ska man säga inflytande över hur det var och hur det kan vara idag

2011-02-23 @ 14:11:42
URL: http://bettylife92.blogspot.com
Postat av: Saari

Jag tror att människor läser din blogg bland annat för att du är gay och för att du är en överlevare som lider av sviter från din anorexi. Jag tycker om att läsa dina tankar kring dina sjukdomar, för du är väldigt insiktsfull och får dina läsare att tänka ett steg längre.



Framför allt tycker jag att du ska skriva om sådant som berör dig, något som du har en passion för. Det är alltid intressant att läsa om din senaste besatthet liksom :)

2011-02-23 @ 16:22:31
URL: http://dissociativ.blogg.se/
Postat av: Andie

Jag håller med Saari jag tycker det skulle vara intressant att läsa om din sexuellaläggning och hur du blir bemött av omvärlden pga den.



Sedan tjatar jag som vanligt om bilder ;-) Jag älskar bilder i inlägg.



Sedan saknar jag Puffens inlägg ;-) Och Missy... och hur går det med kattungarna som inte är kattungar längre har de alla fått nya hem?



Och har du bloggat om alla dina tattueringar förresten?

2011-02-23 @ 20:17:12
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
Postat av: Anonym

Jag tycker att denna grejen att man är gay inte är ovanligt för de flesta jag känner är gay eller bi.

Inte så fantastiskt ovanligt. Att ellen med en tv show är gay är kanske aha hon är gift med en annan tant okej. Inte mycket med det.



Jag tycker att man kanske tar upp hur många kg och bmi i anorexi är att romantisera. Det handlar faktiskt inte om en stor undervikt. det handlar faktiskt om att man kan dö, vilken ätstörning man än har. det är russian roulette varje dag. Vilket jag tycker är så jävla idiotiskt att ingen tar upp det. Hon som gjorde att hela modevärlden i italien stannade upp. Bruden som visa sig naken på ett plakat anti anorexia.



Hon är död. så alla måste förstå det är en av top 5 dödligaste psykiska sjukdomarna. Hatar mode, hatar modeller. Om inte modellerna har storlek över 36. Blir så fruktansvärt arg på folk som tar sin sjukdom och sin kropp som slit och släng vara.

2011-02-23 @ 20:46:36
URL: http://bettylife92.blogspot.com

REGLER:
- det finns inga regler. Just speak your mind.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: