lite såhär jobbar jag....

2015-04-29 07:55:28
 
 
 
men NÅGOT stämmer inte riktigt. Men jag har petat på den sen tre i natt så jag ger upp!
 
Mary

Zeldaspel

2015-04-28 20:08:27
Jag är uttråkad såå jag passar på att ordajsa lite. 
Idag har varit en bra dag på en hyfsat dålig vecka. Sucksvacka men det ska nog vända. Jag är anyhow bättre rustad för en dipp nu och att kräla upp ska nog inte vara hopplöst.
Ägnar mig åt tecknande och försöker lära mig nya tekniker, idag har jag övat på skuggning.
Sen har jag maratonspelat Zelda på 8bits och det är awesome. Alla monster har samma namn som när jag var barn och spelade det första gången så man kan höra mig yla "flytta på dig tvättmaskinsjävel" och "dö då din hamburgare". Sen har vi kaninjävlar, grisfan, bumbibjörnar och dirtbags. Var dock något mindre svordomar involverade när jag var en liten onge. (vill jag hoppas?) Men Zelda är by far det bästa spelet ever, alla kategorier :)
 
Tänkte inom kort lägga upp lite art n stuff här, för er som inte redan sett allt på fejjan och instagram
 
PUSS
 
Mary

Blossom Falls-Det tredje steget

2015-04-20 14:11:00
Bokrecensioner alltså, det är inte min kopp av te alla dagar men återigen gör jag iaf ett försök.
Jag har läst Det tredje steget, den tredje delen i Andrea S Vessmans serie Blossom Falls.

Jag borde ha skummat igenom de två första delarna innan då jag hade glömt mycket av storyn men med hjälp av Andreas beskrivande återblickar kom jag rätt fort in i handlingen igen, som förövrigt var sådär mysigt oförutsägbar. 
Det är ju en ungedomsbok och därav ungdomspråk men det är Blossom Falls-nice och inte Sweet Valley-sweet. Skulle väl sätta den i kategorin unga vuxna men jag tycker nog den kan funka för alla åldrar (iaf när man kommit till tonåren)
Jag irriterade mig ordentligt på huvudkaraktären Chloes extremt tjejiga attityd men fick höra att jag inte varr ensam om det och jag känner att Andrea verkligen lyckats få fram en reaktion där. Platta, trista karaktärer är nog än mer irriterande, då man tappar intresset helt.
På tal om just det, i början av boken var jag inte överrivet imponerad även om det var godkänt men i slutet satt jag och ville ha del fyra så mitt tips är, fortsätt läs, jag lovar och svär, DET BLIR BRA :)
 
Jadu Andrea, jag vet inte mer vad jag kan säga om din bok nu, men fortsätt skriva, you have skillz!
 
Mary

Emma's back

2015-04-20 10:20:53
Nu är min dator fixad så nu lär det komma mer ordbajs då jag slipper sitta och knattra på surfplattan. I luv Lorelai men hon är inte the best när det gäller mycket text.
 
Idag går jag upp en halvtimme i arbetstid och jag tror det kommer gå feijnt. 
 
Nåja, det var bara en kortis om att det säkert kommer mer här nu och jag kommmer fortsätta med chicks on nintendo videos :)
Mary

Chicks on Nintendo.

2015-04-18 17:00:25
 
 
'''
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mary

birthdayboy

2015-04-16 10:24:46
Igår fyllde finaste, snällaste, starkaste styvfar år. Han är ett av ljusen i mitt liv och jag firar honom med en teckning. Min bästa Håkan, du är så mycket starkare än din hemska sjukdom! Grattis till ännu ett år!
 
Mary

once more with feeling

2015-04-14 19:17:03
gjorde en ny teckning av gammal bild men hade så mycket känslor bakom det hela. resultatet blev bättre(undre version ett)

Mary

hey guys

2015-04-08 08:52:30
Eftersom livet är så annorlunda nu, nästan living la dolce vita ist för la vida loca och jag vet inte vad jag ska berätta så go ahead och ställ frågor. Vad undrar ni? Vad ska jag skriva om?
Mary

RSS 2.0