Brickwall

2015-06-24 23:30:00
Sömnlöshet in absurdum leder till en jävligt fet betongvägg. En såndär brutal vägg man knatar rakt in i och blir bortom gränserna förvirrad (psykossymtom om man ska vara petiga. )Men doktorena tycktes inte hitta någon fysisk, medicinsk förklaring till det hela, ett otränat öga hade såg nog STROKE i svarta blockbokstäver men "så illa däran" var jag inte.
jag bara hoppas att jag kan få lite käck kvalitetsömn ett tag nu! 
Kat Stratford:sleep is good
Lady Gaga: i'm gonna do what real rockstarz do, go to sleep!
 
Nä bitterism i det hela var att jag såg fram emot flera veckors paus från psyk och nu lutar det åt engångiveckan kontakt.  Pga nån FUCK IT-lista. Känns lika lokckande dom att sitta på en fyllefredagsbuss. 
 
 
Ska ta och hit the bed nu ovh hoppas på blissful sleep så jag orkar med jobb å liv i morrn.
 
 
Mizz ma zelda
 
Pyss
 
Edit: typ två timmar sömn. 😢
Mary

Mitt hjärtebeslut

2015-06-10 03:06:03
 
Fruarna Forslund <3
 
Mary

Mos, saft, äpple!

2015-06-01 09:00:11
Bröllopsbestyr, flyttfix ock kvalitetskärlek. Arbetsansvar, gitarrnötande, kompishäng. Livet rullar på och förutom en sjuhelvetes ryggvärk kan jag inte klaga direkt. 
Vi började i god tid med flyttpackning och har iaf stuvat undan hälften. Vårt kök är visserligen lagerlokal men det betyder mindre stress. Å jo, vi flyttar först 7 aug men better safe than sorry kan man ju tänka.
 
Vårt tjusiga vardagsrum.. Möbleringen kommer ju dock bli lite annorlunda men inte jättemycket. 
 
 
Tog ett stort beslut idag men jag återkommer med det sen, jag vill inte spoila. Det är inte livsförändrande men en big thing för mig. Ett beslut straight from the heart.
 
Arbetsmässigt så kommer jag nu öka lite i tid, kommer bli 17,5t/vecka nu (innan 15), så små steg men ändå framåt, vilket känns schköj.
 
Nu ska jag bröllopsplanera, dricka kaffe och leta örongodis på spåttifaj
 
Mary