Heart of Darkness

2013-12-22 14:57:38
Jag hatar detta. Min ångest och sociala fobi!
Vi skulle på Bokcafe Pilgatan (där jag jobbade som hastigast) men klarade det inte. Satt som fastfrusen i soffan och tanken på att sätta sig på en buss var helt överväldigande. Jag visste att jag inte skulle klara det och just det gör mig så arg. Jag vill oxå kunna ha ett normalt liv där en bussresa till ett cafe inte är någon större grej. Att behöva medicin för något som gjorde en nervös men som ändå inte hände. Wft?
Nu sitter jag med ångest, mediciner och dåligt samvete.  Jag borde kunna åka. Borde, borde.
 
Men jag kan inte
Mary

Nasty Habits

2013-12-22 13:03:19
Vaknade vid sju imorse, relativt seg. Var ute med Puff och hinkade kaffe,
Ångest. Ångesten som vägrade lägga sig, som slet och drog i mig.
Mediciner. Ugh, jävla mediciner.
Började se "Snow white and the huntsman" men det gick inte. Jag somnade i en kletig theralensömn.
Nyss vaknat och det känns som någon kört över mig med en stridsvagn. Hoppas de parkerade den här utanför, alltid velat av en.
Idag: Packa och fixa allt innan nordmaling.
 
Mary

The Evil Queen

2013-12-21 10:59:08
Ugh, crappy way to start a day.
Krälade upp vid åtta (hade först vaknat vid fem), gjorde kaffe och annat trams.
Kände mig inte helt utvilad så jag kröp ner i sängen igen.
BOOOOM!!
Där vaknar jag och ångesten härjar skoningslöst i min kropp. Jag har inget att göra idag men jag måste ändå försöka vända det är. Inte en dag till med ånget från morgon till kväll, jag orkar inte det. Jag har stått för nära kanten alleles för många gånger, jag vill inte dit igen.  There she awaits...the evil queen.
 
(ska sluta med once upon a time citat...snart haha)
 
 
 
 
 
Mary

Down the rabbit hole

2013-12-20 17:55:56
Hade en mkt otrevlig ånget tidigare idag så jag tog lite medicin och satte mig för att pyssla. Gick sisådär men för varje liten sak jag inte kunde hitta satte sig på redan utsatta nerver. 
Saari kom hem med min riktiga medicin och jag ville fanimig hälla i mig hela burken, men nej, jag vill tro att jag är vuxen nog att inte intoxa även om det nu hänt två gånger, men med väldigt milda intoxer.
Ingen intox alltså, men en tupplur. Ganska nyvaken nu, borde kankse pyssla mer men just nu säger känslan:fosterställning i soffan.
Vilken känska ska jag lyda? damnit!
Mary

Red-handed

2013-12-19 18:11:05
Tänkte jag skulle utvärdera dagen nu när alla ärenden äre gjorda. All tre.
 
- Handla. Jättejobbigt men värt
- Hämta mediciner.
- Boendestödet
 
Handla var jobbigt. Starka lampor, ljus som sticks, folk, yrsel, panik panik.
Mindre folk på apoteket så det gick schysst tills det var min tur. Folk. Prata. Återigen stickande lampor (är jag vampyr nu?). Jag fick mina mediciner för hela noll kronor och så fick jag äntligen åka hem.
Städ, disk, fixa kattlådor. The usual. Paniken höll sig undan ett tag och det kom en del skratt när vi hade "eftersnack".
 
Nu ser vi vad kvällen har att erbjuda
Mary

Think Lovely Thoughts

2013-12-19 08:58:34
Nu är det typ femte gången jag öppnar rutan för "skriv", men det blir inget skrivet. Jag mår inte så bra, så för lite pepp ska jag lista tre bra saker för dagen
 
- Handla. Jättejobbigt men värt
- Hämta mediciner.
- Boendestödet
 
Jag återkommer i afton, I hope
Mary

Candyfluff

2013-12-19 08:23:23
 
Mary

Dark Hollow

2013-12-15 11:24:41
Jag vet att ni vill läsa om mina framsteg, men jag står still nu. Inte ens så jag står och trampar på stället, bara helt fastnaglad av min sjukdom (sjukdomar?). Jag vet inte hur jag tar mig framåt. Eller hur jag ska komma åt den vetskapen, dold bara dimmig ångest. Försöker fly med pyssel, något jag älskar men det slutar alltid på samma sätt...kemikalier. Dessa små jävla piller som styr mitt liv och jag låter dem göra, jag är för svag.

Kanske är jag på rätt spoår snart. Inte en till jul på avdelningen
 
 
JaJaJag vet attnmn,ngThere's more to life than just looking for the next fight. You've got to look for the moments - See more at: http://www.tvfanatic.com/quotes/shows/once-upon-a-time/#sthash.Hm69z3nL.dpuf
There's more to life than just looking for the next fight. You've got to look for the moments - See more at: http://www.tvfanatic.com/quotes/shows/once-upon-a-time/#sthash.Hm69z3nL.dpuf
There's more to life than just looking for the next fight. You've got to look for the moments - See more at: http://www.tvfanatic.com/quotes/shows/once-upon-a-time/#sthash.Hm69z3nL.dpuf
There's more to life than just looking for the next fight. You've got to look for the moments - See more at: http://www.tvfanatic.com/quotes/shows/once-upon-a-time/#sthash.Hm69z3nL.dpuf
Mary

Fruit of the Poisonous Tree

2013-12-12 10:13:22
Ångesten har tagit över mig idag. Jag har psykolog tid och det kan ju tyckas vara lämpligt just idag men jag känner mig paralyserad. Jag har ingen aning om hur jag ska lyckas ta mig dit. Jag vill även på Konstnässhopen men det är samma problem där.
 
Åh, jag orkar inte. Krypningar i kroppen av skenade ångest. Jag nyper mig själv i benen men det hjälper inte. Är ensam hemma och har självdestruktiva tankar men jag måste visa min hjärna att jag är starkare, att jag kan stå emot.
Jag måste kämpa för att orka. För att orka vara jag
Mary

That Still Small Voice

2013-12-11 10:18:12
Sneglar på armen. Den trasiga, den som gör ont och försöker se det som en One time-thing. Jag vill att det ska vara så men jag kan inte garantera att det aldrig kommer att hända igen. Tyvärr men jag måste vara realist. Att skada mig själv är nog nånting jag får slåss med hela livet. That still small voice. Jag har stått emot fler gånger än jag själv trodde jag skulle klara, men jag har fallit och faller nog igen men jag hoppas det är länge kvar till nästa gången. Jag vill ha ett skadefritt liv. Att leva destruktivt tär inte bara på en själv utan även omgivning.
Nu ska jag läka och kämpa
 
Mary

The Return

2013-12-10 12:53:57
Väldigt roligt med massa feedback och att ni är glada över att jag skriver igen. Vi får hoppas det håller i sig.
Har en halv bok att skriva och ja, det finns npg mycket jag skulle skriva om nu när jag har fått tummen ur.
 
Så, nej Det blir inga (pro?)ana bilder. Men snart ska jag se till att få upp nya bilder.
 
Nu kaffe och pepparkaksdeg
Mary

Tiny

2013-12-10 08:44:55
"och kan inte du lägga upp fler bilder från din gammla tid, som anorektiker? vore bra att se vilka framsteg du gjort!"
 

Fick denna önskan. Jag ställer mig tveksam till detta. Varför inte en nytagen bild för att visa hur jag ser ut som frisk. Bilderna från anorexi-tiden är ju inte direkt motiverande,
ELLER, så är det just det som är tanken och det vägrar jag då ställa upp på.
 
Vad är er åsikt?
Mary

A Land Without Magic.

2013-12-09 06:14:29
Alla har ansvar för sitt eget liv, utom psykotiska enligt Dr Meng.....Oleander.
JAG har därför inget på psyk att göra.
 
Jag valde bort det som alternativ igår. Jag ville fixa det själv. Mitt liv, mitt ansvar. Det är sant, man har eget ansvar men när man  är så depressiv, med sådan ångest, då är det svårt att see straight. Då kanske man kan behöva lite hjälp.
 
Problemet där. Jag har vilat på psykiatrins axlar och totalt lämnat över ansvaret till dem. Det är rätt att be om hjälp men det är fel att tro att andra kommer göra jobbet åt dig. Jag gjorde så för länge, det är som att be om att bli hospitaliserad. Väl hemma är man livrädd för allt, knivar, rakhyvlar, glasbit. Sådan man alltid haft hemma men först då blir "farligt"
nä, dags att bygga en mur där jag kan söka skydd, med mig själv
Mary

Selfless, Brave and True.

2013-12-08 16:31:24
Jag gillar min header. Stilren, men....tråkig? Jag vill ha en som liknas vid detta.
Om någon känner sig sådär lite överkreativ så vet ni var jag finns
Mary

and straight on till mornin

2013-12-08 13:09:36
Livet fortsätter att jävlas till och från, men jag jävlas tillbaka. Igår blev det tal om inläggning, men jag vägrade. Inte igen, till ingen nytta. Jag tar hand om mig själv. Jag måste plocka fram de bitar jag vet hjälper, använda de tips å trix jag vet. Men det är svårt.
Försöker stänga av världen och pyssla ist. Njuta av att Wilma sitter och petar på mig ned sin lilla tass för uppmärksamhet. Kattskatt.
 
Det  ser ut som nom någon har sprängt panduro i vårt kök 
Mary

Second star to the right

2013-12-05 16:22:57
Jag är så löjligt trött nu och det enda jag gjort är att vara en sväng på konstnärssopen och på avedelningen (,nej, jag är inte inlagd).
Har pysslat ihop ännu en julklapp, känns roligt att få ge bort saker man faktiskt gjort själv, som är unika. Det är otroligt skönt att kreativiteten är tillbaka igen. Nu ska jag bara få igång skrivandet, men måste be Berny om lite grundläggande tips till det ämne som nu kommer. Men jag tror det blir intressant.
 
Nu, varm choklad
Mary

If you can dream it, you can do it

2013-12-03 07:23:37
Satt och kollade igenom de kommentarer jag fått och de flesta av er vill läsa om hur jag kämpa mig framåt.
Nu har det väl inte gått direkt framåt sista tiden, jag har som sagt spenderat alldeles för mycket tid inom slutenvården.
Hade arbetspraktik, fick jobba med böcker men med all frånvaro pga mitt mående gjorde att de valde att avsluta. Jag förstår dem. Jag skulle också ha "sparkat" mig.
 
Men nu är det framåt som gäller. Tema:personligt ansvar. Bara jag ansvarar för mitt liv.
 
Mary

RSS 2.0