Besökte Malin

2013-07-25 10:04:00
 
Igår tog vi en roadtrip till Luleå för att besöka Malins grav, ni kanske minns att vi gjorde samma resa förra året. Vi åkte vid niotiden och var hemma igen kring åtta. Många timmar i en bil och en känslomässigt möte med graven gjorde oss helt slut, men det är värt det, för att få sitta där och prata med Malin, om så bara hennes grav. Jag saknar henne så mycket. Det är två år sedan hon lämnade oss och jag kan fortfarande sträcka mig efter telefonen för att smsa henne. Det kommer nog vara så ett tag.
Älskade Malin
 
Mary

weekend

2013-07-19 15:56:54
testar att blogga från surfplattan. sitter i saaris föräldrahem och tar det lugnt. Det blir parkfest ikväll, jag hoppas vädret håller. Imorgon är det marknad som gäller.
 
I övrigt har jag väl inte mått så bra sista veckan men jag har inte tappat hoppet, det kommer bli bättre. 
Jag skriver igen
Mary

skrivstopp

2013-07-11 06:12:19
Som ni märker går skrivandet trögt nu, både med bloggen och boken. Det är inte det att jag inte har ideer, det finns det gott om men jag lyckas inte få det nerskrivet.
 
Livet rullar på som vanligt. Över två månader utanför avdelningen och mer lär det bli, jag hanterar min ångest mycket bättre nu även om den ibland är lika stark som då.
 
Quick update. jag ska verkligen försöka uppdatera mer och den där foxfire recensionen kanske dyker upp igen snart
Mary

breaking silence

2013-07-02 12:05:56
Hey boys and girls. Nu är det faktiskt dags att kicka igång bloggen.
Idag är det två månader sen jag lämnade avdelningen, det känns så bra att ha klarat det. Jag ser allt på ett helt annat sätt nu och kan därför hantera kriserna bättre. Jag är starkare och jag vill leva, jag vill få ut något av mitt liv. Fortsätta vara kreativ.
Och vara positiv
Mary