IKSU

2014-10-12 17:52:06
Har funderat ett tag på det här med gym/styrketräning så igår hade jag min första dag på IKSU. Bara attt hitta ett omklädningsrum var lite av en utmaning men sen, jeez, så mkt saker,, så mkt (?) folk! Jag fick lite panik och visste inte var jag skulle börja å jag tog nåt som var bekant. Löpbandet. Rast promenad i 50 min, ett gång situps, 100 för att vara exakkt och sen 500 meter rodd. Gick in i salen med all styrketräningsjox men det mest blinkade framför ögonen. Jag måste vänja mig. Har dock tagit hem en app som heter stop panic, kanske kan hjälpa.
Är iaf nöjd med att ha kommit iigång igen, drar dit igen på tisdag, då ska jag utmana mig med crosstrainern. Det här ska bli roligt, tänker jag iaf.
 
Påå återseende
Mary

ouch!

2014-10-10 11:19:26
Löparknä är en diagnos som förekommer mest hos idrottsaktiva. En överbelastningsskada på utsidan av knät, nötning/friktion mellan en sena (tractus iliotibilalis) och lårbenet orsakar besväret.

Mitt knä gör ont. Men jag härdar, dessutom läker det fortare om man håller sig aktiv. Sex veckor var prognosen. Dock inte behagligt. Detta har tydligen hänt innan också, hade massor med ärrvvävnad. Nåja, jag tänker inte slöa ihop för det
 
Idag är jag allmänt knäckt. Sovit dom en död inatt men det var första vettiga sömnen på väldigt länge, så jag är sliten. Skulle egentligen till sjukhuset på Psykiatrins dag och dela ut flygblad för 12 september  men jag fick skicka Saari själv. 
Ikväll väntar godis, Idol och vännerbesök. Jag tror det blir bra om jag bara får chilla lite innan. 
 
Btw, Lolo, vore kul att ses igen!
Mary

re-cycle

2014-10-05 21:02:00
Jag är med i div "bortskänkes"-grupper på Facebook och idag score:ade jag ett par schysta lagom trasiga jeans. Lite för stora men så skönt att luffa runt i. Och gratis är ju alltid bra.
Mary

Så skönt!

2014-10-03 14:15:00
Skulle bara en sväng på Lidl men när jag var på väg hem GJORDE DET INTE ONT så jag drog av 2 km extra. Så otroligt skönt att få röra på benen utan smärta. För er som missat så har jag fått behinneinflammation och har inte kunnat gå mer än en km i taget utan vrålsmärta. 
 
I övrigt har jag organiserat våran kaotiska bokhylla, lagat mat, diskat och varit allmänt huslig.
Var ute med Puff tidigare och testade det här med att springa. Blev ju igen bara runt 200 meter, men vaf@an, man måste börja någonstans :)
 
Ikväll blir det Idol, godis och finläsk. Till helgen hoppas jag på fina promenader med Janika och fortsatt smärtfritt. Och jag hoppas sjukgymnasten har ett bra botemedel på onsdag så det kan fortsätta såhär. Vågar inte ta ut för mycket i förskott. 
 
PUSS!
 
 
 
Mary

I don't mind if you don't mind

2014-10-01 17:19:43
Mary