kort meningslös videoblogg

2011-02-26 13:59:33
En kort videoblogg som egentligen inte går ut på något, bara att Saari ville filma mej. Och ni vill ju ha videobloggar, ni får bara ingen direkt spännande sådan haha


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mohhahahhah. Min familj är bekant till dem, suck on that. Min bror har varit med på hans skiva då han spelade med von benzo/ låt I'm on my way. jag har varit utanför deras repstudie von benzo då. Min pappa har skakat hand med honom och min bror är kompis med han och har hans mobil nummer.

Min bonus mammas x chef är hans mamma pia smith. kan skriva en biografi om honom men jag pallar inte



svar på din kommentar av jay smith.

2011-02-26 @ 19:32:07
URL: http://bettylife92.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag har det sjukt jobbigt nu och jag diskutera dig i tjack-lins blogg om att jag blev positivt uthängd. Vilket inte tjack-lin förstår innebörden utav.

2011-02-26 @ 21:53:32
URL: http://bettylife92.blogspot.com
Postat av: Anonym

känns inte riktigt som att jag "hängde ut dej" genom att skriva utifrån kommentarer från dej. men anyhow, det spelar ingen roll egentligen. jag har bara svårt för den där bruden, av uppenbara skäl



Av vilka själ jag förstår. men om du tex tar båda av mina kommentarer. Står jag på hennes sida eller din sida? Jag står faktiskt på ingen sida för jag tycker internet bråk är det mest patetiska man kan göra. vanliga bråk som jag upplever varje dag i min familj på 6pers. Då snackar man om ställnings tagande. Men på internet, så bryr jag mig inte.



Jag kommenterar hennes blogg, fått henne emot mig också för jag kan mer än att skapa en blogg och sätta dit en borderline stämpel på alla som nästan skriver en biografi på nätet. Och jag som vet mycket om anorexi, har en vän som är dödligt sjuk i det NU.



Och har haft vänner på internet som jag var nära på att träffa med borderline och drog missbruk. som tog livet av sig. sedan utan min vetskap blev jag vänner med hans vänner. så jag har många att prata om, om hans bortgång.



Jag stödjer ingen som skriver på internet att de vill ta livet av sig. För om de vill ha min hjälp kommer de till mig personligen och pratar. kan vara på telefon eller en fika. Jag tar självmord som allvarligt.



Och det är det alla psykiska sjukdomar nästan riktar sig till, statsstikiskt

2011-02-27 @ 01:48:04
URL: http://bettylife92.blogspot.com
Postat av: Andie

hahaha kanske inte direkt en sådan kort vlogg jag tänkte på men det är ju en början

;-)

2011-02-27 @ 13:53:41
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
Postat av: mary

Andie: haha jag vet, men det var en helt oväntad filmning, jag hade ju som inget att säga.

men det kommer att komma en intressant videoblogg snart. stay tuned

2011-02-27 @ 14:20:22
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Ida Sugarheart

aaw fan va söt du är gumman. Roligt att höra dig prata lite också :) Kram

2011-02-27 @ 21:24:25

REGLER:
- det finns inga regler. Just speak your mind.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: