hey guys

2015-04-08 08:52:30
Eftersom livet är så annorlunda nu, nästan living la dolce vita ist för la vida loca och jag vet inte vad jag ska berätta så go ahead och ställ frågor. Vad undrar ni? Vad ska jag skriva om?

Kommentarer
Postat av: zelda

Nu vettju jag att du pubbar mycket på fäjjan så jag kan ju skåda lite living la dolce vita där och få lite updatedoser, men för dina läsare som kanske inte är så aktiva på fb, och doh, jag som håller på trappa ner och ut därifrån så kanske du kan flytta lite friskt å rosigt living la dolce vita hit? Och kanske updata om det kreativa livet, ge tips eller trix till andra som kanske inte vet vart dom ska börja? Göra någon film eller bok eller gäjmrecension? *filmgeek 4evah* Eller lite bakgrundshistoria om Mary Jane herself hade ju inte varit tokigt det! :)

Postat av: Mrs Andie

Jag väntar på bokrecension ;-) skämt och sido, jag tycker du kan skriva om sådant som du känner att du vill dela med dig av. Fortsätt att visa ditt pysslande för det är alltid roligt att se. Skriv om sådant som berör/upprör dig på Facebook kanske. Men framför allt njut av att få må bra.

Svar: Nån form av recension kommer när jag läst klart boken :)
Mary

2015-04-09 @ 13:24:05
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com

REGLER:
- det finns inga regler. Just speak your mind.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: