veckan som gått...

2015-02-01 13:06:00

This past week:

Avverkat ännu en arbetsvecka. Det är roligt faktiskt men jag är lite allergisk mot all damm och skit som följer med alla prylar. Bokstavligen alltså, min näsa kliar av bara helvete. Början av veckan var otroligt trög, säkert för att jag kom senare på dagen men fredagen var fullt ös, medvetslös efter noll timmar sömn så nu har jag i sovit helgen away. Nästan. Även hunnit med en guidad tur på Guitars Museum vilket var väldigt intressant men det var lite för mycket folk för min smak. De hade ettårsjubileum och gratis tour så ja, knökfullt med folk..

 
 


Hunnit med popquiz på Guitars bar med Zelda, vi sög rätt fint på det, fick inte ens ett tröstpris och roade oss sen med att utforska plejset. Hittade en sjukt fin underwood skrivmaskin som jag ville stoppa in UNDER tröjan och bära hem. Permission denied.

 
 
 
 
 
 


På torsdagen var det stand up på It’s only rock and roll men vi var där typ en timme, lyssnade klart på den för all del roliga snubben  sen fick Zelda cravings efter mat och sömn.

Thats all folks. 
Till veckan hoppas jag på mycket pyssel så jag kan komma igång med Art by Mary på etsy och kanske sälja lite arts and crafts men är ni sugen på något som ni tror jag kan pyssla ihop, let me know.

Nu avrundar jag innan blogg.se strejkar helt 


Kommentarer
Postat av: Saari

Mer Guitars på egen tid i egen takt I say!

Bra jobbat, du kom i land den här veckan också med bravur <3

Svar: Hell yez.
Du med darling <3
Mary

2015-02-01 @ 13:29:51
URL: http://iamsaari.blogg.se
Postat av: zelda

The fall and rise of Mary Superstar! Den här gången är det minsann inget "the needle make the bad things go away, just wanted to be loved for a day", ingen holidaysuicidklassiker och mascaratårar, nu är det fabbig, smiley och glamorös brutta vi ser som poserar med ett glas lyxbubbel :)

Svar: Hähä det är päroncider but dont tell anyone.vi måste ha edie-photosession. Vill gärna ha lite svartvita plyte bilder
Mary

Postat av: zelda

Ediesession och porträtt låter riktigt kul, kan ju mixtra med glammigt och sårbart och skulle gärna vilja fota i mörker med endast en direkt lampa som lyser upp, och kanske nån happy och fabbig skjutserie :)
Stora örhängen är väll nästan ett måste ;)

Postat av: oroshjärta

älskar armtatueringen,är den din?

Svar: Den långa texten sitter på lilla zelda :)
Mary

2015-03-03 @ 09:44:09
URL: http://hornsgatanminauorta.blogspot.com

REGLER:
- det finns inga regler. Just speak your mind.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: